Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

SHINICHI SUZUKI

L'home és fill del seu entorn

Concert de piano a càrrec de Ferran Cullell

November 25, 2017

 

 El diumenge 26 de novembre de 2017 a les 19:30 a la sala Nota79, Ferran Cullell interpretarà obres de Mozart, Chopin i Rachmaninov i alguna sorpreseta més.

 

Ferran Cullell i Massallé va néixer a Sant Feliu de Guíxols i va començar a rebre classes de piano als 3 anys amb la professora Núria Cullell, especialista en Mètode Suzuki. Als 15 anys va passar a ser alumne del professor Leonid Nikolaevitx Sintsev, amb el qual va estudiar durant dotze anys, durant els quals es va graduar a l’Escola Superior de Música de Catalunya i també al Conservatori Estatal Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg, Russia. L’any 2009 va rebre la prestigiosa Beca de Postgrau de la Fundació “La Caixa” per anar a estudiar un Màster  en interpretació pianística a la Manhattan School of Music de Nova York amb el prestigiós professor Dr. Arkady Aronov.

 

Per a més informació podeu visitar la seva web:

https://www.ferrancullell.com/bio

 

Entrades concert:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ferran-cullel-piano/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

AMSC | ASSOCIACIÓ DEL MÈTODE SUZUKI DE CATALUNYA

metodesuzuki@gmail.com