top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

Concert de piano a càrrec de Ferran Cullell

El diumenge 26 de novembre de 2017 a les 19:30 a la sala Nota79, Ferran Cullell interpretarà obres de Mozart, Chopin i Rachmaninov i alguna sorpreseta més.

Ferran Cullell i Massallé va néixer a Sant Feliu de Guíxols i va començar a rebre classes de piano als 3 anys amb la professora Núria Cullell, especialista en Mètode Suzuki. Als 15 anys va passar a ser alumne del professor Leonid Nikolaevitx Sintsev, amb el qual va estudiar durant dotze anys, durant els quals es va graduar a l’Escola Superior de Música de Catalunya i també al Conservatori Estatal Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg, Russia. L’any 2009 va rebre la prestigiosa Beca de Postgrau de la Fundació “La Caixa” per anar a estudiar un Màster en interpretació pianística a la Manhattan School of Music de Nova York amb el prestigiós professor Dr. Arkady Aronov.

Per a més informació podeu visitar la seva web:

https://www.ferrancullell.com/bio

Entrades concert:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-ferran-cullel-piano/

bottom of page