Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

SHINICHI SUZUKI

L'home és fill del seu entorn

Maria Botha: Projecte Sud-àfrica

April 8, 2018

 Un concert benèfic molt emotiu on tots els nens i nenes participants han tocat la seva millor música dedicada a tots els nens del planeta en desigualtat de recursos i amb la convicció que des de el seu treball i amor per la música poden conseguir un món més solidari i respectuós. Gràcies Maria Botha, per ajudar-nos a participar en projectes solidaris i enhorabona per la teva tasca com a professional i sobretot com a persona.

 

 

 

 

Please reload

AMSC | ASSOCIACIÓ DEL MÈTODE SUZUKI DE CATALUNYA

metodesuzuki@gmail.com