top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

7è Concert Suzuki al Cim - Concert de Violí Suzuki

El passat 3 de juny vàrem fer el 7è Concert al Cim a la col·legiata Sant Vicenç de Cardona, vam ser més de 40 músics entre alumnes i professors i unes 20 famílies que vam poder gaudir de l'espai i la sonoritat d'aquest castell.La col·legiata es va omplir del públic que visitava aquest entorn emblemàtic o passejaven pel poble amb motiu de la Festa Major.A les 9 del matí ens vam trobar per fer una ruta circular vorejant les mines de sal i endinsant-nos pels camins boscosos de la zona, després ens vam preparar per poder oferir el nostre concert amb peces de Vivaldi, Veracini, Handel, Paganini... entre d'altres.En aquesta ocasió vam compartir escenari amb l'orquestra de l'escola de música de Cardona, van ser ells qui ens van convidar així que els hi estem molt agraïts per la bona experiència.

bottom of page