top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

Formació per a professors de SECE


El passat mes de juliol un grup de professors Suzuki de diferents instruments vam realitzar la formació de SECE (Suzuki per a nens de 0 a 3 anys). Tots vam passar amb èxit l’examen del nivell 1 durant el 5 i 6 d’octubre. Tots els professors que vam realitzar el curs: Judit Aloy, Dolors Canals, Anna Berruezo, Núria Cervantes, Carmelo Gómez, Sabina Gómez, Loreto Muñoz, Mercè Ricart, Laia Rocavert i Anna Alemany estem molt contents d’haver pogut aprofundir encara més en la filosofía Suzuki i en els efectes de la música en el desenvolupament dels infants, i la seva importància en la primera infància.

El curs es va dur a terma a Vilamusic (Bcn), gràcies a la organització d’Anna Alemany. Volem agrair a la Patricia Rütimman la seva dedicació com a professora formadora i a la Clara Agustí la seva colaboració, al davant de les demo-class.

bottom of page