top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

Lithuanian Suzuki Workshop in Birštonas 2018


Curs Suzuki del 6 a l'11 d'agost de 2018 a Birstonas, Lituània.

Més informació:

PROFESSORS Violí Koen Rens (Belgium) Haruo Goto (Australia) Fernando Piñero (Argentina) Anna Podhajska (Poland) Griet Wytynck (Belgium) Peter Nys (Belgium) Astrid Leeman (Belgium) Wim Meuris (Belgium) Wilfried van Gorp (Belgium) Veerle van Gorp (Belgium) Yoko Hoshino (Germany) Violoncel Brendan Conroy (Netherlands) Valdas Povilaitis (Lithuania) Piano Ruth Miura (Spain) Itsuko Bara (Australia) Jesus Garcia (Spain) Guitarra To be confirmed Pianistes acompanyants Bart Kenis (Belgium) Pat van Kerckhove (Belgium) Greet Steeman (Belgium) Lina Vaitkuviené (Lithuania)

bottom of page