top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

2n Curs d'estiu AMSC: Solsona Sona!


2n Curs d'estiu organitzat per l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya.

El passat juliol ens vam trobar per 2a vegada a Solsona amb motiu del 2n curs d’estiu que organitza l’AMSC. Ens vàrem reunir 75 famílies, un total de 117 alumnes (53 de violí, 24 de cello, 19 de piano, 12 de guitarra i 9 de S. E.C. E.), 16 professors de l’associació catalana, a més dels excel·lents professors convidats: vam tenir la sort de comptar amb Karen Kimmet, Cyrill Rüttiman, Anne van Lar i Ana Toca.

Com el primer estiu la dansa va anar a càrrec d’en Víctor González, i ens van tornar a sorprendre al teatre amb la coreografia final. Igualment l'orquestra del curs, sota la direcció de Miquel Massana, va tornar a fer una feina increïble en només 3 dies. Vam incorporar noves activitats complementàries: percussió (Bernat Padró) i sensibilització rítmica (Helena Massafrets).

A més de les classes, durant el curs l’Eulàlia Subirà i el José Luis Moles ens van oferir una xerrada per pares. Els alumnes van participar en els diferents concerts del Solsona Sona, com el del pati de la Biblioteca, el de la residència de gent gran, el de la plaça Major o els 2 concerts al teatre. Com que també estaven animats, els professors es van organitzar per assajar entre classes i vam gaudir d’un petit concert de professors.

Moltes gràcies a tots els que vau fer possible aquests 4 dies de convivència Suzuki. En especial a l’Ajuntament de Solsona que tan generosament ens cedeix els espais necessaris i posa totes les facilitats per a tirar el curs endavant.

Pel pròxim estiu ja tenim dates. No us ho perdeu!

bottom of page