top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

V Trobada Nacional de Guitarres Suzuki


Els dies 12 i 13 de maig de 2018 va tenir lloc a Alcalá de Henares el "V Encuentro Nacional de Guitarra Suzuki."

Per cinquè any consecutiu les famílies, alumnes i professors de guitarra de tot l'estat es varen reunir per compartir un parell de dies intensius de Música i d'experiències inspiradores.

Aquesta vegada es va unir a tot l'equip el professor convidat Harald Söderberg provinent de Suècia, professor formador amb una llarga trajectòria que també va compartir amb tots els pares i mares les seves reflexions en una xerrada molt interessant titulada "Tots estem al mateix vaixell". També ens plau comentar l'assistència de la primera promoció de professors que enguany, per primera vegada, es formen a casa nostra en la Metodologia Suzuki per a guitarra. El cap de setmana es va omplir de classes de grup, master-class, concerts individuals i en grup, xerrades i activitats complementàries, moments de trobada i de compartir, moments de fer noves amistats i de retrobar les antigues i de reforçar els llaços amb les persones i amb la Música. Una experiència inspiradora per a alumnes, famílies i professors i que l'any vinent es repetirà a Lloret de Mar (Girona) del 19 a 21 d'Abril.

bottom of page