top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

Vespres per a tothom: Cordes trapelles


És una maravella escoltar els músics de les Cordes trapelles. La seva dedicació a la música, ja des de ben petits gràcies al métode Suzuki, es pot sentir a cada so de les seves cordes. No estem parlant de professionals, simplement són nens que han adquirit la música com a font d'aliment i es reflecteix en la seva naturalitat en tocar, moure's i expressar-se. Gràcies Raquel, Miquel, Jofre i Lis per ser els músics que sou i gràcies al métode Suzuki per ensenyar-nos a veure que tot és possible.

Professores Suzuki de les Cordes trapelles: Núria Cervantes, Dolors Canals i Eulàlia Subirà

bottom of page