top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

V Concert de l'AMSC: Teatre de la Salle Bonanova


El passat 25 de novembre va tenir lloc el V Concert de l'AMSC al teatre de la Salle Bonanova a Barcelona. Aquest concert, que es realitza de forma bianual, aplega tots els alumnes, famílies i professors de Mètode Suzuki de Catalunya. Hi van participar un total de 170 alumnes de piano, violí, violoncel, veu i guitarra. Un esdeveniment molt enriquidor per a tothom: famílies, alumnes i professors. Les famílies tenen l'ocasió de sentir-se part d'aquest moviment pedagògic que és el Mètode Suzuki i copsar l'abast, cada cop més ampli, de la seva divulgació. Els nens i nenes tenen l'oportunitat de compartir la seva música, gaudir de les interpretacions dels seus companys i participar d'aquesta "gran orquestra". També per als professors i professores, poder compartir les nostres dues grans passions: els infants i la música.

El concert es va cloure amb una obra conjunta interpretada per tots els nens i nenes: "Prayer for the Happines of all Children" de S. Suzuki que vol expressar tot el desig de felicitat per als nens i nenes a través de la Música i al que ens sumem des de l'Associació.

bottom of page