top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

Concert: Va de Tecles al teatre Fàbrica Vella de Sallent


El passat 16 de març (2019) va tenir lloc la 2a edició del Va de Tecles al teatre Fàbrica Vella de Sallent. Aquest concert organitzat des de l’escola de música de Sallent es realitza de forma bianual i està obert a tots els alumnes i professors de piano del mètode Suzuki a casa nostra.

Hi van participar un total de 62 alumnes de piano. És una ocasió especial per als alumnes de piano, doncs poden compartir la seva música, gaudir de la interpretació conjunta i tot això acompanyats d’orquestra! En aquesta ocasió, l’orquestra del Moianès sota la direcció de Dani Vallejo.

Agrair a totes les professores que s’han implicat des del primer moment preparant els alumnes per al concert: Anna Alemany, Judit Aloy, Anna Meli, Ester Lecha, Ruth Miura, Mercè Ricart i Paul Montenegro.

Com en la 1a. edició vam tenir la sort que la Televisió del Berguedà ens vingués a fer un vídeo. Podeu tornar a veure el concert en els següents enllaços:

Primera part

(Peces dels llibres 2 i 1)

Segona part

(Peces dels llibres 3 a 5)

bottom of page