top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

3r Curs d'estiu AMSC: Solsona Sona!


Un estiu més vam gaudir de 4 dies immersos en l’esperit Suzuki.

El mètode Suzuki cerca la posta en comú entre tots els professors, la millora de la qualitat en l’ensenyament, la bona energia entre professors-alumnes-famílies, la música com un mitjà de creixement personal i de generositat.

A l’associació tenim la sort de comptar amb professors entregats, que sumen esforços per tirar endavant aquest projecte musical i pedagògic que és el curs d’estiu. Gràcies al treball de l’equip de professors de l’AMSC abans, durant i després tenim un curs a prop de casa i que a més cada any ha comptat amb un elenc de professors excpecional.

Concretament, en la darrera edició vam tenir la sort de comptar amb en Koen Rens i l’Anna Podhasjka de violí, la Carey B. Hockett i l’Ana Toca de cello, i la Marzena Jasinska de piano. Igualment es mereixen un reconeixement les classes engrescadores dels mateixos professors de l’AMSC (moltíssimes gràcies a tots els que vau poder participar!); així com els professors convidats d’altres matèries: dansa (Víctor González, Diana Pop) o visual arts (Jessica von Helmot). M’agradaria fer especial menció a la feina del director (i acompanyant incansable de violins!) Miquel Massana, que com cada any, en només 3 dies va aconseguir un so meravellós de l’orquestra del curs.

Però un curs no seria tal sense alumnes! Es van inscriure 93 famílies que van sumar un total de 136 alumnes: 64 de violí, 35 de cello, 27 de piano i 10 nadons.

Així, ens vam reunir pel cap baix unes 300 persones a Solsona!, ja que de professors, entre convidats, els de l’associació i els que venien d’observers i a fer formació n’hi havia 50.

A més de les classes, la Carey i en Koen van oferir una xerrada cadascun.

Els alumnes van poder participar en els 5 concerts típics de cada any: el de benvinguda, el de la residència, el de la plaça de la biblioteca (amb actuació del grup de professors!), la mostra al teatre de dissabte i el concert de cloenda del diumenge, també al teatre.

Un any més, moltes gràcies a tots els que vau fer possible aquests 4 dies de convivència Suzuki, i moltes gràcies a l’Ajuntament de Solsona que tan generosament ens cedeix els espais necessaris i posa totes les facilitats per a tirar el curs endavant.

bottom of page