top of page

L'home és fill del seu entorn

SHINICHI SUZUKI

Al blog de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya trobareu les últimes notícies, cursos, concerts i xerrades sobre el Mètode Suzuki que organitza l'AMSC o els seus professors.

Masterclass de Piano Suzuki amb Marzena Jasinska


El passat 11 de gener dins del marc de les jornades pedagògiques organitzades per l’Associació del Mètode Suzuki de Catalunya vam poder gaudir de les classes magistrals de piano impartides per la Marzena Jasinska per a nens i nenes Suzuki de Catalunya a l’escola Vilamusic de Barcelona. Durant les classes els alumnes van poder viure experiències màgiques que els van ajudar a aprofundir els seus coneixements musicals de les seves cançons. Els nens van ballar, van jugar, van crear i sobretot van divertir-se moltíssim amb la música. Gràcies Marzena per aquestes classes tan enriquidores.

bottom of page